tiistai 9. lokakuuta 2012

76 yötä jouluun

Oletan, että me kaikki tiedämme kuinka tuskaista joululahjaideoiden keksiminen voi joskus olla. Tämän päivän postauksessa annankin hieman neuvoja hyvän joululahjan löytämiseen.

10 Klassisinta lahjaa

 

1. CD-levy

Jos lahjansaajan musiikkimaku on iskostunut päähäsi voit polttaa hänelle oman CD:n johon olet valinnut hänen suosikkikappaleensa.

2. Lahjakortti

Lahjakortti on siitä mukava lahja, että lahjan saaja voi ostaa sillä itselleen mitä haluaa. Nykyään lähes jokaiseen kauppaan saa lahjakortin joten vaihtoehtoja riittää.

3. Kirja

Lukutoukalle varma lahjavalinta olisi tietysti uusin bestseller. Mikä onkaan hauskempi tapa viettää kylmää talvi-iltaa kuin istua takan ääressä lukien hyvää kirjaa!

4. Suklaata

Oletko ikinä tavannut ihmistä joka ei pitäisi suklaata? En minäkään. Anna paketillinen herkullisia suklaakonvehteja ja asemasi mahtavana lahjanantajana on taattu!

5. Koru

Kuten jo sanontakin sanoo "diamonds are a girl's best friend". Jos sinulla ei ole varaa aitoihin, ei hätää sillä jäljitelmät ovat usein hyvin kauniita ja tyylikkäitä.

6. Elektroniikkaa

Kamera, musiikkisoitin, Ipad, kuulokkeet, puhelin... kun puhutaan elektroniikasta, lista on loputon! Osta siis tietokoneen ääressä viihtyvälle uusi vimpain.

7. Vaate

Ystäväsi tyyli on porautunut mieleesi paremmin kuin omasi. Tässä tapauksessa ehdottomasti paras lahja on uusi muotiluomus. Muista katsoa voiko vaatteen palauttaa kauppaan jos se ei jostaan syystä miellytäkkän.

8. Kosmetiikkaa

Osta valmiina tai kokoa itse, joka tapauksessa hemmotteleva kosmetiikkapaketti on aika haluttu lahja. Hyvä combo voisi olla esimerkiksi suihkugeeli, vartalovoide sekä vartalonkuorinta-aine.

9. Leffa

Elokuvan jättäminen pois tältä listalta olisi likimain rikollista. Osta lahjaksi uusin kassamagneetti ja saatat itsekkin päästä katsomaan sitä!

10. Hyvinvointipalveluita

Mikä lievittäisi stressiä paremmin kuin rentouttava hieronta tai ihana uusi kampaus! Tilaa väsyneelle ystävälle aika kasvohoitoon, jossa hän saa hieman lepoa ja rentoutusta.

Toivottavasti tästä oli teille jotain apua :) laittakaa kommenttia jos listasta puuttui teidän mielestänne jotain olennaisen tärkeää :)

Hyvää yötä ja kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti