maanantai 1. lokakuuta 2012

84 yötä jouluun

Moikka! Tänään tulee vähän pidempi postaus kun eilen jäi vähän lyhyeksi :) sää on ainakin meillä ollut viimeiset puolitoista viikkoa aika kamala. Vettä on tullut lähes taukoamatta. Voi, en malta odottaa lumen tuloa... Väsäsin kylmiä syysiltoja lämmittämään suolisen tuikkulyhdyn. Kynttilää katsellessa on ihana nauttia kupillinen kuumaa juomaa, esimerkiksi kaardemummakahvia. Kaardemumma tuo kahviin kivan jouluisen aromin.

TuikkulyhtyParhaiten tuikkulyhtyyn soveltuvat pilttipurkit mutta muutkin pienet lasipurkit käyvät. Itse käytin
pastakastikepurkkia :D

TARVITSET:

  •  Vanhan lasipurkin 
  • Akryylimaalia
  • Nappeja
  • Erikeeperiä
  • Tuikun
  • Muita koristeita, kuten nauhoja yms.
Pese purkki huolella ja poista etiketti liottamalla purkkia lämpimässä vedessä. Kuivaa huolellisesti. Maalaa akryylimaaleilla kuvia purkin pintaan. Kiinnitä erikeeperillä purkkiin koristeita kuten nappeja ja nauhoja. Kun olet tyytyväinen, sytytä tuikku ja tipauta se varovasti lasipurkin sisään.

KaardemummakahviKeitä kahvi normaalisti. Suosittelisin tummapaahtoista kahvia sillä sitä ei tule kauhean paljoa. Lämmitä maito liedellä, vaahdota vispillällä tai sellaisella maidonvaahdotuskoneella jos haluat. Lisää kaardemummaa. Saa lisätä runsaammalla kädellä :) Tarkista maku. Kaada isoon kahvikuppiin kahvia noin 5 cm, lisää maito ja vaahto. Nauti! 

Jos teillä on jotain postausideoita tai muuta asiaa niin laittakaa kommenttia ;)
Hyvää yötä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti